You need Adobe Flash Player to view this content

Униор Комерц

Квалитетот и функционалноста за професионалните купувачи

Под бренд името Униор, програмата за Рачни алати го зголемува својот пазарен дел во сегментот на професионална употреба на рачните алати, со свои сопствени иновации, развој и производство.

Визијата на Униор е да постигне и осигура позиција меѓу првите пет производители на високо квалитетни алати во Европа.

Мисијата на Униор е да развива, произведува за пазарот, високо квалитетни рачни алати со долготрајност која ше ги задоволи барањата на професионалните корисници.

Каталог за рачни алати


Побарајте алат по име или код

(пример: ножици, 702/1, 220* - листа на сите производи 220 пр.220, 220СЛ, 220 СЛ гарнитура)Квалитетот е наша примарна грижа

Програмата за рачни алати има меѓународен сертификат за квалитет ISO 9001 за развој, производство и продажба на рачни алати, и метална амбалажа за рачни алати од 1994 година. Алатите за електронската апликација се тестирани според VDE сертификатот. Види повеќе